Gözden kaçırmayın

  111 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi  111 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Afyonkarahisar`ın Çay İlçesine bağlı eber köyü yakınlarında, dün akşam saatlerinde  zincirleme bir trafik kazası yaşandı.
 
 
Gece saatlerinde aşırı lodos ve kuvvetli rüzgar nedeniyle yolda devrilen Tırı kontrol amaçlı duran Jandarma aracına bir başka Tır kontrolünü kaybederek çarptı. Çarpmanın etkisiyle, Jandarma aracı ve norma bir otoobil kazada hasar aldı. Erol Koçak yönetimindeki tır Bir anda kontrolü kaybedince hem jarma aracı hem de bir başka otomobil kazada hasar aldı.
 
Yaşanan kazanın ardından, Kazada jandarma uzman çavuşlardan Tugay Saki,  Veli Bayer  ile TIR şoförü Erol Koçak, otomobil sürücüsü Ahmet Mutlu ve aynı araçta yolcu olarak bulunan İsmail Dilek ve Elif Kukulu yaralandı. Yaşanan kaza sonrası olay yerine ambulanslar sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başaltıldı.