AK Parti adayı sanayiye çıkarma yaptı

AK Parti adayı sanayiye çıkarma yaptı

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve birinci sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Uluçay sanayi esnafının ve sanatkarların şehrin lokomotifi olduğu vurgulayarak, “sizler aslında sanayinin, şehrin lokomotifisiniz, ben de bir esnaf olarak size karşı üzerimize düşen vazifeyi yapmak adına inşallah buradayız” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve birinci sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Uluçay’a Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler. 

 

Abdurrahman Öz; Birlik ve beraberlik içerisinde tekrardan zafer kazanacağız

 

Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Abdurrahman Öz, birinci sanayi sitesi esnafı ziyaretinde konuşarak, “Bugün hem belediye başkanımız hem belediye başkan adayımız ile ikisi de bizim kardeşimiz. Geçmiş dönemlerde her ikisiyle birlikte çalıştık. Sanayi esnafı ziyaretimizi birlikte gerçekleştirdik. Bu birlik ve beraberliği görmek açıkçası beni çok mutlu etti. Biz bu birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimde Afyonkarahisar’da tekrardan zafer kazanacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Teveccühleri dolayısıyla da Afyonlu hemşehrilerimize hem partimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Mehmet Zeybek; Tekrardan hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise ziyarette yapmış olduğu açıklamada, “Birinci sanayideki esnaf ziyaretinde belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a eşlik ettik. Sanayi esnafımıza ve hemşehrilerimize hayırlı işler dileklerimizi ilettik.  Bu vesile ile sayın başkanımıza tekrardan hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah mahçup etmesin inşallah.

 

Ethem Karahan; AK Parti belediyeciliğini daha da ileriye taşıyacağız

 

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise yaptığı açıklamada, “Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de AK Parti belediyeciliğini bir üst kulvara taşımak adına gayretimizi sürdüreceğiz. Mehmet Zeybek başkanımızın çok güzel hizmetleri oldu bizlerde yapmış olduğu güzel hizmetleri, yeni dönemde Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımızla birlikte daha ileri seviyeye daha da ileri noktalara taşımak adına hep birlikte gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Yılmazaslan, “Size güvencimiz ve inancımız tam, çok iyi işler yapacağınızı biliyoruz”

 

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ziyarette yapmış olduğu konuşmada, “Öncelikle bizleri ziyaretiniz dolayısıyla çok memnun olduk. Belediye başkan adaylığınız hayırlı uğurlu olsun. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler sizleri tanıyoruz, birlikte de çalıştık. Doğruluğunuza dürüstlüğünüze çalışkanlığınıza inancımız tamdır. Güvencimiz ve desteğimiz de aynı şekilde tam Allah’ın izniyle. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Çok iyi şeyler yapacağınızı biliyoruz. Her şeyden önce sahanın içinden geliyorsunuz, yıllardır sahanın içindesiniz. Esnafsınız, esnafın sorunlarını dertlerini biliyorsunuz. Esnafın içerisinden bir belediye başkan adayımız olması daha doğrusu bir belediye başkanımız olacak olması bizleri son derece memnun ediyor. Bununla ilgilide güzel çalışmalar yapacağınıza inancımız tamdır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Ayaklarınıza sağlık çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

 

“Sanayi esnafımızın ve sanatkârlarımızın beklentilerine hakimiz”

 

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ise “Değerli başkanım değerli yönetim kurulu üyelerimiz, değerli emektarlarımız, değerli sanatkarlarımız, öncelikle bizlere zaman ayırmanızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz. Sizinde bahsettiğiniz gibi biz Afyonkarahisar’a dört yıldır il başkanı olarak hizmet ediyoruz. Sadece merkez değil tüm ilçelerin beldelerin hepsine hakimiz. Afyonkarahisar’da sanayi esnafımızın, sanatkarlarımızın gayretlerine şahidiz. Yaşamış oldukları sıkıntıları ve yeni dönemdeki bizden beklentilerinize çok iyi hakimiz. Kendimizin esnaf olması hasebiyle de daha hızlı reaksiyon almak hızlı hareket etme ve pratik çözüm üretme görevimiz olduğunu biliyoruz. Bu niyetle de inşallah sizlerinde destekleri ile sizlerle yapılan istişarelerle sıkıntılarımızı hep beraber çözeceğiz” dedi.

 

“Sanayi esnafımız için projemizi birlikte hayata geçireceğiz”

 

Uluçay sözlerine, “Bugün burada sizlere bir müjde de vermek istiyorum. Sizlerin eğitim verebileceği, konferanslar yapabileceği toplantılar düzenleyebileceği bir mekânı sizlerle birlikte projelendireceğiz. Sizlerin bizim üzerimizde emeğiniz oldukça fazla. Gençlerimiz ve çıraklarımız üzerinde de emekleriniz fazla bununda farkındayız. Sizler aslında sanayinin, şehrin lokomotifisiniz bizde size üzerimize düşen vazifeyi yapmak adına inşallah burada bugün sözümüzü veriyoruz. Sizlerin uygun gördüğü yerde nerede nasıl olması gerekiyorsa, bu projeyi sizlerle istişare ederek yapacağız inşallah. Yeni dönemin en büyük özelliği istişare ve fikirlerin sizlerden çıkmış olması olacak. Sizden çıkan fikirlerinde uygulanabilirliği çok önemli. Biz projeler hazırlarken kendimiz yapalım da proje sayımız artsın diye değil bu projelerin kullanılabilirliği israf olmaması ve vatandaşların uzun müddet iyi ki yapılmış diyerek bu yatırımları kullanması. Diğer türlü yapmış olmak için yapılan projeleri hiçbir zaman uygun görmüyoruz. Hiçbir emeği zayi etmek, israf etmek istemiyoruz. Bizler sizlerin dertleri ile dertleniyoruz. O yüzden inşallah tüm sıkıntılar, sorunlar öneriler dikkate alınacak. Hızlı ve pratik bir şekilde de çözeceğiz. Bu noktada en büyük destekçimizde sizler olacaksınız. İnşallah bu vesile ile sizlerin önderliğinde sizlerin destekleri ile bunu hep beraber yapacağız” diyerek devam etti. 

 

“Afyonkarahisar yine en yüksek oy oranı ile bize sahip çıkacak”

 

Uluçay son olarakta “Bizlerin yerel seçim sürecinden temennimiz kimse kimseyi kırmadan, olmayacak vaatler verilmeden, kimsenin gönlünü rencide etmeden seçim sürecini sonlandırmak. Bizler Afyonkarahisar olarak biriz beraberiz. Düğünlerimiz cenazelerimiz bir. İnşallah sizlerin destekleri ile de 31 Mart’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Afyonkarahisar AK Parti teşkilatının boynunu büktürmeyeceğiz. En yüksek oy oranları ile bizlere her zaman sahip çıkan Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz yine bizlere sahip çıkacak. Tekrar yerel seçimlerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Kaynak Dilek Tür



Anahtar Kelimeler: kar Parti adayı sanayiye yaptı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 35 28 1 6 58 90
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 35 11 12 12 -4 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 35 8 14 13 -14 37
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 35 8 18 9 -31 33
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.