Köksal Elinizi vicdanınıza koyun milletin aklıyla alay etmeyin

Köksal Elinizi vicdanınıza koyun milletin aklıyla alay etmeyin

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AKP Milletvekili Ali Özkaya’nın “çok fiyat artışı yok” açıklaması ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in “Teleferik bittiğinde herkes binebilir ama muhalefet asl

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, hemen her gün gıdadan akaryakıta kadar her alanda gelen zamlar karşısında AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın “çok fiyat artışı” yok açıklamasının milletin aklıyla alay etmek olduğunu söyledi.

 

ÖZKAYA ELİNİ VİCDANINA KOYSUN; MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇMESİN

 

“AKP’li Özkaya elini vicdanına koysun; milletin aklıyla dalga geçmesin.” diyen Milletvekili Köksal, “Akaryakıta her hafta hatta neredeyse iki üç günde bir gelen zamları çok fiyat artışı yok diye yorumlayanlar milletin aklıyla alay edenlerdir. Kendileri ve yandaşları lüks içinde yaşayıp zevki sefa sürerken traktörüne mazot alamaz hale gelen çiftçiyi görmezden gelenlerdir. Çifter çifter maaş alanların bütçeden avro veya dolar bazında garanti ödemelerini alan 5’li müteahhitlerin sarayın ve saraydan beslenen yardakçıların akaryakıt fiyatlarını yüksek bulmaması normal.” dedi.

 

ÇİFTÇİYE “KREDİ ÇEKİP GÜBRE, MAZOT ALIN” DİYECEĞİNİZE GÜBREYİ MAZOTU SİZ VERİN!

 

AKP zihniyetinin “çiftçilere kredi çekip, gübre alın mazot alın” dediklerini kaydeden Köksal, “Sorun bakalım tarım krediye bankalara borçlu olan çiftçi için mazot ucuz mu? Hergün direksiyon sallayan kamyoncu, nakliyeci, minibüsçü, taksici için mazot ucuz mu? Haftada birgün ailesiyle bir yerlere gidip vakit geçirecek vatandaş için bile ucuz mu? Sürekli artan gübre fiyatları karşısında biz bu artışı nasıl durdururuz düşürürüz çiftçiye nasıl destek oluruz diye düşüneceğinize çiftçilere kredi çekip gübre alın mazot alın diyorsunuz gübreyi siz verin mazotu traktörünün deposuna siz doldurun gırtlağına kadar borçlu olan çiftçi üstüne daha ne kadar borçlanacak?” şeklinde konuştu.

ÖNCE ÇİFTÇİNİN HAK ETTİĞİ DESTEKLEMELERİNİN TAMAMINI ÖDEYİN, KONUŞTUKÇA BATIYORSUNUZ

 

Köksal açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

 

“2006 yılından bu yana çiftçiye eksik destekleme veriyorsunuz. Siz önce çiftçinin hak ettiği desteklemelerin tamamını ödeyin. Konuştukça batıyorsunuz hergün ekonomiyi daha kötüye götürüyorsunuz. Sorunları tespit edip çözmek yerine muhalefete saldırıyorsunuz. Hatta o kadar ileri gidiyorsunuz ki ölülerin bile arkasından konuşuyorsunuz. Anladık Cumhuriyet ve Atatürk düşmanısınız. Ömrü savaş meydanlarında geçmiş şahsi parasıyla Ankara’da camii yaptırmış bunu da sizin gibi başkalarının yaptırdığı camii biz yaptık diye reklam etmeyip bilakis gizli kalmasını istemiş bir kurtuluş savaşı kahramanına saldıracak kadar çirkinleştiniz. Diriye saygınız yoktu biliyorduk ama gördük ki ölüye de saygınız yok sizin.”

 

SEÇİM ÖNCESİ VERİLEN SÖZLER NE ZAMAN YERİNE GETİRİLECEK?

 

AKP’nin vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmek yerine farklı algılar oluşturmaya çalıştığını dile getiren Köksal, “Yalan yanlış tarih bilginizle algı yaratmaya iftira atmaya kalkacağınıza Afyonkarahisar niçin göç veriyor? İşsizliği nasıl çözeriz? Zamları nasıl önleriz? Karakışta geçim sıkıntısında olan vatandaşı nasıl rahatlatırız? Çiftçinin artan fiyatlar ve zamlar yüzünden üretimden çekilmesini nasıl önleriz? Esnafa, iş insanına, emekliye, öğrenciye, işçiye, memura seçim öncesi verdiğimiz sözleri ne zaman yerine getireceğiz? diye kafa yorun.” diye konuştu.

 

KENDİNİ AFYON’UN SAHİBİ KALEYİ’DE TAPULU MALI MI ZANNEDİYOR? MADEM ÖYLE TELEFERİĞİ CEBİNDEN YAPTIR, GARANTİ ÖDEMELERİ DE SİZ YAPIN…

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in “Teleferik Projesi Bittiğinde Herkes Binebilir Ama Muhalefet Asla” sözlerine de cevap veren Milletvekili Burcu Köksal, “Kendisine oy vermeyenlere illet zillet terörist diye hakaret edenlerin partisinin belediye başkanının teleferiğe muhalefet binemez diye açıklama yapmasına şaşırmadım. Sayın başkan 140 bin yolcu garantili teleferik yapıyorsun binmeyen yolcunun parasını tüm Afyonkarahisarlılara yüklüyorsun bir de kalkıp muhalefet binemez diyorsun. Kendinizi Afyonkarahisar’ın sahibi Kaleyi de tapulu malınız mı zannettiniz. Madem öyle teleferiği cebinizden yaptırın garanti ödemeleri de siz yapın. Kimin malını kimden esirgiyorsunuz.” dedi.

 

BUNDAN SONRAKİ AÇIKLAMA MUHALEFET AFYONKARAHİSAR’A GİREMEZ Mİ OLACAK?

 

Belediye Başkanlığı makamının hizmet makamı olduğunun önemle altını çizen Köksal, “Bundan sonraki açıklamanız muhalefet Afyonkarahisar’a giremez mi olacak. Ya da muhalefetin suyunu keselim evinin dükkanının önündeki kaldırımı sökelim mi diyeceksiniz. Siz hak hukuk kanun nizam da mı bilmiyorsunuz. Belediye Başkanlığı hizmet icraat makamıdır. Belediye başkanı seçildiğinizde parti rozetinizi çıkarıp hizmet rozetinizi takarsınız. Siz artık seçildiğiniz yerde yaşayan herkesin başkanı olursunuz. Ama görüyorum ki siz hizmet değil siyaset derdindesiniz.” şeklinde konuştu.

 

İNSANLARI ÖTEKİLEŞTİREREK SİYASET YAPMAKTAN VAZGEÇİN..!

 

“İnsanları ötekileştirerek ayrıştırarak siyaset yapmaktan vazgeçin.” diyen Köksal, “Bugün iktidarsınız ama ilk seçimde o ayrıştırdığınız dışladığınız muhalefetin konumuna düşeceksiniz. Emin olun o gün iktidar olduğumuzda sizin yaptığınız bu yanlışları yapmayacağız biz iktidarımızda kimseyi ayırmadan Afyonkarahisar sevdasıyla hizmet edeceğiz. Bugüne kadar her siyasi partiden hemşehrim birlik beraberlik içinde kardeşçe yaşadı sizin her türlü nifak tohumları sokma gayretinize rağmen yinede birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 32 1 3 65 99
2.Fenerbahçe 36 29 1 6 61 93
3.Trabzonspor 36 19 13 4 16 61
4.İstanbul Başakşehir 36 17 12 7 11 58
5.Beşiktaş 36 16 13 7 6 55
6.Kasımpaşa 36 15 14 7 -4 52
7.Alanyaspor 36 12 10 14 3 50
8.Rizespor 36 14 15 7 -8 49
9.Sivasspor 36 12 12 12 -10 48
10.Antalyaspor 36 11 13 12 -6 45
11.Adana Demirspor 36 10 12 14 -2 44
12.Samsunspor 36 11 16 9 -8 42
13.Kayserispor 36 11 14 11 -12 41
14.Konyaspor 36 9 14 13 -11 40
15.Ankaragücü 36 8 13 15 -4 39
16.Gazişehir Gaziantep 36 10 18 8 -10 38
17.Fatih Karagümrük 36 9 17 10 -3 37
18.Hatayspor 36 8 15 13 -9 37
19.Pendikspor 36 9 18 9 -30 36
20.İstanbulspor 36 4 25 7 -45 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.