Türkiye`nin beka sorunu yok, AKP MHP`nin beka sorunu var

Türkiye`nin beka sorunu yok, AKP MHP`nin beka sorunu var

Türkiye`nin beka sorunu yok, AKP ve destekçisi MHP`nin beka sorunu var

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, hafta sonu Şuhut İlçesi`nde ve Taşoluk Kasabasında Belediye Başkan Adaylarının seçim bürolarının açılışına katıldı. Köksal, "Türkiye`de milletin beka sorunu yok, ülkeyi kötü yöneten AKP ve onun destekçisi MHP`nin beka sorunu var. Beka sorunu var diyerek, gerçek sorunları unutturmak istiyorlar" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal ile beraberindeki CHP İl, İlçe yöneticileri, İYİ Parti İl, İlçe yöneticileri, Demokrat Parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş Şuhut`ta "Millet İttifakı"nın CHP Şuhut Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy ile Taşoluk Kasabası`nda CHP Belediye Başkan Adayı Bayram Yavuz`un seçim bürolarının açılışına katıldı.

İlk olarak esnaf ve pazar yeri ziyaretinde bulunan Milletvekili Köksal, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra Şuhut İlçesi`nde ve Taşoluk Kasabası`nda seçim bürolarının açılışına katılan Köksal,  "Millet İttifakı"nın Şuhut Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy ile Taşoluk Kasabası`nda CHP Belediye Başkan Adayı Bayram Yavuz`a vatandaşlardan destek istedi. 

 

TÜRKİYE`DE BEKA SORUNU YOK, LİYAKATLİ YÖNETİCİ SORUNU VAR

 

"Millet İttifakı"nın Şuhut Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy`un seçim bürosunun açılışında konuşan Köksal, Şuhut İlçesi`nin Kurtuluş Savaşına ev sahipliği yaptığını dile getirerek, "Şuhut İlçemiz, Kurtuluş Savaşı`na ev sahipliği yapmış, Büyük Taarruzun yönetildiği düşmanın boynunun, belinin kırıldığı düşmana geçit verilmediği ve canımı veririmde vatanımı, bağımsızlığımı asla vermem demiştir. İktidar partisine yıllardır fazlaca destek veren ama verdiği desteğin karşılığının patatesi para etmeyen pancarı fabrika satıldığı için elde kalan yahut pancar parasını almayan hayvancılıkta sürekli geriye giden hayvanının kesimi için dahi aylar sonrasına gün verilen Şuhut`tayız.

 

31 Mart`ta Türkiye olduğu gibi Şuhut`ta da sandığa gideceğiz. Ekonomiyi batırıp bu ülkeyi Katarlı şeyhlere mecbur edenlere, tarımı bitirip Sudan`lı çiftçilere muhtaç edenlere, hayvancılığı bitirip angus?a ve ne olduğu belli olmayan ithal etlere bizi mecbur edenlere söyleyeceğimiz sözümüz çok. Onlar söyleyecekleri bir şey kalmayınca ülkenin bekasından bahsediyorlar. Bizde söylüyoruz bu ülkenin beka sorunu 1923?te Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün kurduğu `Cumhuriyet`le ortadan kalkmıştır. Bu ülkede beka sorunu yoktur. Bu ülkede beka sorunu değil, liyakatli yönetici sorunu vardır. Bu sorunu onlarda çok iyi bilmektedir." dedi.

 

AKP VE MHP`NİN BEKA SORUNU VAR

 

Milletin beka sorunu olmadığını ülkeyi kötü yöneten AKP ve onun destekçisi MHP`nin beka sorunu olduğunun önemle altını çizen Köksal, "Bu ülkede beka sorunu değil, alnının terinin karşılığını alamayan çiftçinin sorunu vardır. Bu ülkede beka sorunu değil artan yem fiyatları yüzünden zararına hayvanını kesime götürmek zorunda kalan besicilerin sorunu vardır. Bu ülkede beka sorunu değil, artan prim yüzünden Bağ-kur primini ödeyemeyen kirasını karşılayamayan, prim borcu yüzünden hastanede muayene olamayan ilaç alamayan esnaflarımızın sorunu vardır.

 

Bu ülkede beka sorunu değil, pancarını satmak için saatlerce kuyruk bekleyen parasını dahi alamayan ürünlerini boş araziye dökmek zorunda kalan pancar üreticilerinin sorunu vardır. Aç gözünü Şuhut`lu hemşerim aç. Bu ülkede beka sorunu değil, eşini dostunu, akrabasını, hısımını hamili yakınımdır kartlarıyla işe soktuğu halde Şuhut`lu gençlerimizi, Şuhut`lu işsizlerimizi İŞKUR`un önünde günlerce kuyrukta bekletenlerin sorunu var. Nedir kardeşim bu beka? Şuhut`ta Ekrem Özsoy Belediye Başkanlığı`nı kazandığında Şuhut yıkılacak mı, parçalanacak mı? Kayabelen ayrı bir ülke, Güneytepe ayrı bir ülke, Atlıhisar, Balçıkhisar, Efeköy, Anayurt ayrı bir ülke mi olacak? Nedir bu beka sorunu? Onlarda çok iyi biliyorlar ki söyleyecekleri bir söz yok. Bu ülkedeki beka sorunu milletin beka sorunu değil, ülkeyi kötü yöneten AKP ve onun destekçisi MHP`nin beka sorunudur." ifadelerini kullandı. 

 

GERÇEK SORUNLARI UNUTTURMAK İSTİYORLAR

 

Bugüne kadar hiçbir iktidarın "yerel seçimi" "beka sorunu" olarak gösterecek kadar acziyet içinde bulunmadığını vurgulayan Köksal, "Gelmiş geçmiş hiçbir iktidar beka sorunu diye yerel seçimi önümüze getirmemiştir. Şimdi bizden ne istiyorlar biliyor musunuz beka sorununu gündeme getirerek gerçek sorunlarını unutmamızı istiyorlar. Bizi şunu söylüyoruz. Türkiye`de hani diyorlar ya biz iktidardan gidersek Türkiye yıkılır, devlet yıkılır, sen iktidardan düştüğün zaman Mustafa Kemal Atatürk`ün dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar kalacak. Sen gitsen de bu ülke devam edecek. Bu Cumhuriyet yıkılmayacak.

 

Yurtsever insanların omuzlarında yükselecek Cumhuriyet. Sırf ülke sorunlarını konuşmamamız için unutmamız için tutturdular bir yalan beka sorunu diye gidiyorlar. Ne yapalım yani sizin beka yalanınızın arkasına düşüpte tenceresinde aş değil, dert kaynatan ayın sonunu zar zor getiren emeklileri konuşmayalım mı? Sizin beka sorunu yalanınızın arkasına düşüpte üniversitedeki çocuğuna harçlık gönderemeyen evinin kirasını ödeyemeyen memurlarının sorunlarını konuşmayalım mı?

 

AKP`nin beka yalanının arkasına düşüpte ürünü para etmeyen tarlasında traktörünü sürebilmek için mazot alamayan tarlasına gübre atamayan borcunu borçla kapatmak zorunda kalan çiftçinin sorununu konuşmayalım mı. Ne yapalım sizin beka yalanınızın arkasına düşüpte primi tamamlamış, vergisini ödemiş, gününü tamamlamış, emeklilik şartları dolduğu halde devletin gençsin diye emekli etmediği, özel sektörün yaşlısın deyip iş vermediği Emeklilikte Yaşa Takılanların sorununu konuşmayalım mı?

 

Sizin beka yalanınızın arkasına düştüpte kadro sözü veripte kadro dışı bıraktığınız KİT`lerde asıl işi yapan taşeronları Karayollarındaki taşeron işçileri hastane bilgi yönetim sisteminde çalışan taşeron işçileri ve diğer tüm kamu kuruluşlarında çalışan taşeron işçilerin sorunlarını konuşmayalım mı? Konuşacağız Şuhut`lu hemşerilerin bunların hepsini konuşacağız. Beka sorunu milletin beka sorunu değil. Bu ülkeyi kötü yöneten AKP`nin ve onun destekçisi MHP`nin sorunudur bu ülkedeki bu beka sorunu." şeklinde konuştu.

 

YERLİYİZ MİLLİYİZ DİYE NUTUK ATIP FABRİKA

 

SATANLAR GEREKEN CEVABI SANDIKTA ALACAKLAR

 

Yerli ve milliyiz diyerek nutuk atıp fabrikaları satan AKP`ye halkın 31 Mart seçimlerinde sandıkta gereken cevabı vereceğini kaydeden Köksal, "Bu sorundan kurtulmanın tek yolu da hemşerilerim 31 Mart`ta sandığa gidip altı okun altına evet mührünü basmaktır. Dünyaya şeker satmak varken Şeker Fabrikasını satanlara, Dünyaya tank paleti satmak varken Tank Palet Fabrikasını satanlara, Dünyaya kağıt satmak varken Kağıt Fabrikalarımızı SEKA`yı satanlara, Dünyaya kumaş satmak varken, Sümerbank`ı satanlara, Dünyaya sigara satmak varken Tekel Fabrikalarını Tekel`i satanlara ve ondan sonrada çıkıp yerlilik ve millik nutkunu atanlara dersini ver Şuhut`lu hemşerilerim.

 

31 Mart`ta sandığa git ve dersini ver. Kul hakkı yememiş, çalmamış, çırpmamış, FETÖ ile, PKK ile bağlantısı olmamış Şuhut?luların sorununu kendi sorunu bilmiş, gece gündüz çalışmış çözüm için uğraşmış ve Şuhut`lunun Ekrem abisi olmuş. Ekrem Özsoy`a 31 Mart`ta desteğini esirgeme Şuhut`lu hemşerilerim. Sizden isteğimiz `Millet İttifakı`nın Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Ekrem Özsoy`a Şuhut`ta Şuhut`lunun evladına sahip çıkmanız ve 31 Mart`ta gerçek beka sorunu olan AKP`ye ve MHP`ye gereken dersi vermenizdir." diye konuştu.

 

Milletvekili Köksal, Şuhut İlçesi ve Taşoluk Kasabası`ndaki seçim bürolarının açılışının ardından beraberindeki CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte Sinanpaşa-Nuh Köyü`nü ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi.



Anahtar Kelimeler:

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
2.Galatasaray 31 27 1 3 49 84
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Alanyaspor 31 10 9 12 -1 42
10.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.