MENÜ
Kategoriler
Teknoloji

OEDAŞ Afyonkarahisar’daki muhtarlar ile bir araya geldi

2026-09-19 17:01:00
Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, hizmet verdiği beş ilde muhtarlarla gerçekleştireceği buluşmalarının ilkini 16-17 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenledi.
OEDA? Afyonkarahisar’daki   muhtarlar ile bir araya geldi

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ hizmet verdiği beş ilde muhtarlarla gerçekleştireceği buluşmaların ilkini 16-17 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenledi. OEDAŞ Genel Müdürü Dr. Necmi Odyakmaz, şirket yöneticileri, mühendisler ve merkez mahalle muhtarlarının katıldığı toplantılarda 2026 yılı yatırımları ile sahadaki çalışmalar paylaşırken muhtarların talep ve önerileri dinlendi.


Afyonkarahisar’ın elektrik dağıtım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını sürdüren Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ),16-17 Eylül tarihlerinde üç ayrı toplantıda merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. OEDAŞ Afyonkarahisar il Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantılara Genel Müdür Dr. Necmi Odyakmaz, şirket yöneticileri ve mühendisler ilemuhtar dernekleri başkanları katıldı. 


Dr. Necmi Odyakmaz: “Yatırımlarımız şehrin ihtiyacına göre planl?yoruz”

Afyonkarahisar’ın her geçen dönem artan enerji ihtiyacını karşılamak, yerleşim alanları ile sanayi ve tarımsal üretimin ihtiyaç duyduğu altyapıyı güçlendirmek için yıl boyunca yatırım, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen Dr. Necmi Odyakmaz, “Bu yaklaşımla 2017–2025 yılları aras?nda kentte 8,4 milyar TL’lik yatırım yaptık. Halihazirda devam eden 2026 yılı çalışmalarımız kapsamında da 835,7 milyon TL’lik yatırım programımızı yürütüyoruz. Yeni trafo ve hat tesisleriyle şebekenin kapasitesini ve işletme esnekliğini artırırken aydınlatma modernizasyonuyla enerji verimliliğini güçlendiriyoruz.” dedi.


“Sahadaki ihtiyaçları muhtarlarımızla birlikte dederlendiriyoruz”

Muhtarlarla kurulan doğrudan iletişimin saha çalışmalarına önemli katkı sağladığını belirten Dr. Odyakmaz şöyle devam etti; “Bir köyde, bir mahallede hangi sokakta, hatta hangi evde neye ihtiyaç duyulduğunu ve bölgedeki değişimi en yakından muhtarlar biliyor. Biz de mahalle mahalle, köy köy muhtarlarımızla bir araya geliyor, yatırım ve diğer çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Ayrıca muhtarlarımızın bize aktardığı her konuyu dikkatle ele alıyor, görüş ve önerilerini ekiplerimizle değerlendiriyoruz.Toplantılarımıza katılarak sahadaki gözlemlerini bizimle paylaşan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Düzenli buluşmalarımız ve açık iletişimimiz sayesinde ihtiyaçlara daha hızlı ve yerinde çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”


Muhtarlarla görüş alışverişi

Toplantılarda OEDAŞ yetkilileri yatırım, bakım ve onarım faaliyetlerihakkında bilgi verdi. Ardından muhtarların elektrik dağıtım hizmetleri ve mahallelerindeki çalışmalara ilişkin soruları yanıtladı talep ve önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantılara katılan muhtarlar da buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek OEDAŞ yöneticilerine teşekkür etti.


 

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!