MENÜ
Kategoriler
Belediyeler

Belediye meclisi 3 şubatta toplanacak

2014-01-28 12:32:40
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 3 Şubat Pazartesi günü saat 18:30`da toplanıyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığı`nda bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayacak toplantıda, itfaiye personeline 2014 yılında verilecek yemek ücreti ile fazla mesai ücretinin tespiti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 3 Şubat Pazartesi günü saat 18:30`da toplanıyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığı`nda bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayacak toplantıda, itfaiye personeline 2014 yılında verilecek yemek ücreti ile fazla mesai ücretinin tespiti hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporları görüşülecek.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!