MENÜ
Kategoriler
İlçeler

Zabıta Ramazan öncesi denetleme yaptı

2015-06-17 14:26:33
-

Bolvadin Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Ramazan ayı öncesinde yapılan denetlemelerle vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapması hedefleniyor.

 

Zabıta Müdürlüğü yasalara ve hijyenik şartlara uygun hareket etmeyen hiçbir işyerine müsamaha gösterilmeyeceğini ve en ağır cezanın uygulanacağını belirtti.

 

Adı geçen Müdürlük tarafından yapılan açıklamada ”Esnafımız hizmet verirken gerekli sağlık şartlarına uymak zorundadır.

Mübarek Ramazan ayının herkes tarafından huzur içerisinde geçirilmesi için bilhassa gıda maddeleri satan işyerlerimizin hassas olması gerekiyor.

Biz, gerekli denetimleri sık sık yaparak bunu temin edecek ve şartlara uymayanlara da yasal işlemleri yapacağız”denildi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!