18 Eylül 2026, Cuma
MENÜ
Kategoriler
Siyaset

Senel`in bu seferki durağı AGD oldu

2014-03-11 19:18:05
Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Senel, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği’ni (AGD)yi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Senel’i, AGD Başkanı Mehmet Abdioğlulları ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, Başkan Ab

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Senel, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği’ni (AGD)yi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Senel’i, AGD Başkanı Mehmet Abdioğlulları ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette, Başkan Abdioğulları’na, seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Senel, Afyonkarahisar’ı ‘Milli Görüşçü’ belediye ile tanıştırmak için yola çıktıklarını söyleyerek, seçimlerde Afyonkarahisarlıların kendilerine gereken desteği vereceklerinden emin olduğunu kaydetti.

Parti olarak yerel yönetimlere büyük önem verdiklerini belirten Senel, şunları söyledi:“Bizim amacımız gündemde kalmak için proje üretmek, yapamayacaklarımızla insanları avutmak değil.

Kalıcı ve istikbal vaat edici projelerimizle vatandaşlarımızın huzuruna çıkıyoruz. Onlarca projeyi ortaya atıp bunları yapamadıktan sonra, halkımızı kandırmış ve onların güvenini zedeleriz diye düşünüyorum ve bu da Milli Görüş Belediyeciliği’nin temelinde yoktur.

Biz atacağımız adımların sağlam olması halinde dik ve dirayetli dururuz, bu da çalışmalarımıza daha mantıklı bir hal kazandırır” dedi.

Başkan Abdioğulları ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Senel ve beraberindeki heyete teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!