MENÜ
Kategoriler
Afyon

Yeşilay Başkan Çoban`ı ziyaret etti

2017-02-27 18:37:42
-

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Doktor Yusuf Gökçe’yi makamında kabul etti.

 

Yeşilay Haftası etkinlikleri dolayısıyla Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve Başkan Yardımcısı Arif Kavas, Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette Yeşilay Haftası’nın önemi hakkında konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; Yeşilay’ın sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile etkin mücadele ettiğine dikkat çekti.

 

Yeşilay’ın halkımızın ve bilhassa gençlerimizin bütün zararlı alışkanlıklardan korunması için yapmış olduğu faaliyetlerin takdire şayan olduğunu kaydeden Başkan Burhanettin Çoban; çalışmalardan dolayı Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi’ni tebrik etti.

 

Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ise Başkan Burhanettin Çoban’a çalışmaları hakkında bilgi vererek 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanacak Yeşilay Haftası dolayısıyla gerçekleştirecekleri faaliyetlerden bahsetti.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!