MENÜ
Kategoriler
Asayiş

Emirdağlı Hatice Belçika da İntihar Etti

2013-11-23 11:27:02
Belçika`nın Gent şehrinde annesiyle birlikte yaşayan, Emirdağ nüfusuna kayıtlı Belçika/Gent 27/10/1987 doğumlu Hatice Doğan Çarşamba günü akşam saatlerinde intihar ederek hayatını kaybetmişti. Doğan`ın odasında intihar etmiş olarak bulunduğu iddia edilmiş, olayla ilgili inceleme başlatılmıştı.Annesi

Belçika`nın Gent şehrinde annesiyle birlikte yaşayan, Emirdağ nüfusuna kayıtlı Belçika/Gent 27/10/1987 doğumlu Hatice Doğan Çarşamba günü akşam saatlerinde intihar ederek hayatını kaybetmişti.

Doğan`ın odasında intihar etmiş olarak bulunduğu iddia edilmiş, olayla ilgili inceleme başlatılmıştı.Annesi Memnune Doğan Emirdağ İlçesi Keçili Köyü nufusuna, babası Hasan Doğan  da Emirdağ Kuruca köyüne kayıtlı olan Hatice Doğan`ın savcının inceleme ve otopsisinin ardından kesin ölüm sebebinin açıklanması bekleniyor.

Bunun yanında Hatice Doğan`ın cenaze namazı  Belçika/Gent`te kılındıktan sonra Emirdağ`a gönderildi.Doğan`ın Bugün  Emirdağ Çarşı Camii`nde kılınacak olan cenaze namazından sonra defnedilmesi bekleniyor.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!