MENÜ
Kategoriler
Gündem

Otistik çocuklar yardımlaşma Derneğinden ziyaret

2018-04-01 19:06:15
-

Ziyarete Dernek Başkanı Fatma Kilci Kavas?ın yanı sıra dernek yönetim kurulu üyeleri çocuklar ve aileleri katıldı.Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Burhanettin Çoban, otizmli çocuklara sahip ailelerin ve öğretmenlerinin gösterdiği ilgi gayretin her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurguladı. Otizmli çocuklarımızın aile ve toplum içindeki davranışları ile bireysel gelişimlerinde eğitimin çok önemli bir yer tuttuğuna işaret eden Başkan Çoban; dernek üyelerine ve ailelere başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

Dernek Başkanı Fatma Kilci, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla yapılacak etkinlik hakkında bilgi vererek Başkan Çoban?a engelli bireylerin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalara verdiği katkılarından dolayı teşekkür etti.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!