MENÜ
Kategoriler
Afyon

Afyon beyaza büründü

2013-12-07 17:06:25
Afyon’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle kent merkezi beyaza büründü. Kar kalınlığı kent merkezinde 5 cm`yi buldu. Cadde ve sokaklar beyaz örtüyle kaplandı. Çocuklar ve yaşlılar kar yağışı nedeniyle yürümekte güçlük çekti. Geçen yıla göre geç gelen kar sürücülere zor anlar yaşatmaya

Afyon’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle kent merkezi beyaza büründü. Kar kalınlığı kent merkezinde 5 cm`yi buldu. Cadde ve sokaklar beyaz örtüyle kaplandı. Çocuklar ve yaşlılar kar yağışı nedeniyle yürümekte güçlük çekti. Geçen yıla göre geç gelen kar sürücülere zor anlar yaşatmaya başladı. Afyon belediyesi temizlik görevlilerini kar temizlemek ve kürümek için görevlendirdi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!