MENÜ
Kategoriler
Sağlık

Zorlu Enerji`den Solunum Cihazı

2020-04-27 15:20:03
-

Koronavirüs salgını mücadelesine destek kapsamında Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz`ı ziyaret eden Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (OEPSAŞ) İl Müdiresi Yasemin Ercan, 8 adet solunum cihazını Sağlık Müdürü Korkmaz`a hediye etti. 

 

Zorlu Enerji`nin bölge illeri arasında olan Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Uşak illerine bu solunum cihazlarını hediye ettiklerini söyleyen OEPSAŞ İl Müdiresi Ercan "Bu vesileyle hem hasta vatandaşlarımıza hem de devletimize ufak da olsa bir destek vermek istedik. Tüm sağlık çalışanlarımıza, gösterdikleri yoğun emek sebebiyle de teşekkür ediyoruz." dedi.

 

 

Sağlık Müdürü Korkmaz da bu nazik ziyaret ve hediye için teşekkür ederek bu zor günleri, gönül birliği ve böylesi güzel dayanışma örnekleri ile en hafif şekilde aşmayı temenni ettiklerini söyledi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!