MENÜ
Kategoriler
Spor

Afdos Yürüyüş Düzenledi

2013-09-09 07:59:12
Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri, geçtiğimiz haftasonu Hıdırlık Tepesi’nin zirvesinde bulunan antenlere yürüyüş düzenledi.Güzel bir hava eşliğinde İmaret Camii yanından başlayan yürüyüş Hıdırlık Tepesi’nde bulunan antenlere ulaşılarak sürdürüldü. Daha sonra Karahisar Kalesi ve Afy

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri, geçtiğimiz haftasonu Hıdırlık Tepesi’nin zirvesinde bulunan antenlere yürüyüş düzenledi.Güzel bir hava eşliğinde İmaret Camii yanından başlayan yürüyüş Hıdırlık Tepesi’nde bulunan antenlere ulaşılarak sürdürüldü. Daha sonra Karahisar Kalesi ve Afyonkarahisar şehir manzarası eşliğinde yürüyüşlerini sürdüren doğaseverler Zafer Kent Ormanı’na ulaştılar.

Burada bir müddet soluklanarak doğayla bütünle AFDOS üyeleri, mezarlık üzerinden geçerek AFDOS Evi’ne ulaşıp etkinliği tamamladılar.İlimizin her köşesinin ayrı güzellikte olduğunu söyleyen doğaseverler etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiler.Ayrıca liderliğini Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Mitat er’in yaptığı başka bir grup AFDOS üyesi de İç Anadolu Bölgesi’nin en yüksek ve en zorlu zirvesi olan Erciyes Dağı’nın kuzey rotasından 3916 metre yükseklikte zirve yapmak için haftasonu Kayseri’ye gitti.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!