MENÜ
Kategoriler
Afyon

Ege İlleri Tanıtım Günlerine Afyonkarahisar Damgası

2013-04-11 19:27:42
Afyonkarahisar Belediyesi, Egem Platformu tarafından düzenlenen Ege İlleri 6 Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri`ne katıldı.Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde gerçekleşen sergi ve etkinliklere Afyonkarahisar Belediyesi`nin standı damga vurdu.Çok sayıda katılımcının yer aldığı etkinliklerde Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediyesi, Egem Platformu tarafından düzenlenen Ege İlleri 6 Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri`ne katıldı.Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde gerçekleşen sergi ve etkinliklere Afyonkarahisar Belediyesi`nin standı damga vurdu.Çok sayıda katılımcının yer aldığı etkinliklerde Afyonkarahisar Belediyesi`nin standına akın eden davetlilere, ilimizin yöresel ürünlerinin yanı sıra tarım, turizm, sanayi ve ticaret potansiyeli ile tarih, kültür, doğal kaynaklar ve el sanatları zenginlikleri tanıtılıyor.11-15 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan `6. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinde Afyonkarahisarla birlikte Ege Bölgesi`ni oluşturan, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin de tanıtımı yapılıyor.DAVETLİLERE KEŞKEK İKRAM EDİLDİAfyonkarahisar ile ilgili çok sayıda tanıtım standının açıldığı fuarda ilimizden, Afyonkarahisar Belediyesi`nin yanı sıra  Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası`nın, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği`nin, Aftaş Şekerleme`nin, Sandıklı Hüdai Kaplıca İşletmeleri`nin, Bolvadin Belediyesi`nin, Dinar Belediyesi`nin, Zümrüt Şekerleme`nin ve Afyon Kaymak İşletmeleri`nin stantları yer alıyor.  Mehteran ekibi konseri, zeybek gösterileri, halk oyunları, deve güreşleri ile başlayan etkinliklerde ziyaretçilere açılış günü Afyonkarahisar Belediyesi tarafından keşkek ikramı yapıldı.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!