MENÜ
Kategoriler
Sağlık

112 `nin Temeli Atıldı

2013-04-18 10:07:06
112 Acil Binalarının Temel Çalışması Yapıldı Dinar İlçesi Hürriyet Mahallesi ve Altmışevler Mahallesinde ki 112 Acil İstasyon binaları temel çalışmaları başladı. Yapım tesliminin 60 gün süreceği çelik konstrüksiyon olarak tek katlı yapılacak bina depreme dayanıklı olacak. Tam donanımlı 112 Acil Bina

112 Acil Binalarının Temel Çalışması Yapıldı

Dinar İlçesi Hürriyet Mahallesi ve Altmışevler Mahallesinde ki 112 Acil İstasyon binaları temel çalışmaları başladı.

Yapım tesliminin 60 gün süreceği çelik konstrüksiyon olarak tek katlı yapılacak bina depreme dayanıklı olacak. Tam donanımlı 112 Acil Binasının yüklenici firması olan SG Yapı sorumlusu Abdullah Güzeltepe, 25’er metrekare 2 adet ambulans park yeri, binanın toplam alanı ise 150 metrekareden oluştuğunu söyledi.

Güzeltepe, 2 ay sonra tamamlanarak teslim edilmesi planlanan binalarda doktor odası, mutfak, hasta yatak odaları gibi kısımlar olacağını ifade etti.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!