Emirdağ lige odaklandı

Emirdağ lige odaklandı

3 sezondur Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Emirdağspor’un bu yılki hedefi 3. Lig’e çıkmak.

Pazar günü Sağlıkspor ile bir hazırlık maçı yapan ve bu karşılaşmayı 1-0 kazanan kırmızı beyazlılar, iki günlük izinden sonra çalışmalarına tekrar başladılar. 

Temponun her geçen gün arttığını bildiren kulüp yöneticileri, bazı futbolcularla transfer görüşmelerine devam edildiğini söylediler. Bazı takımlara göre yeni sezon hazırlıklarına geç başladıklarını, ancak önümüzdeki süreyi iyi değerlendirerek bu açığı kapatmaya çalışacaklarını kaydeden kırmızı beyazlı kulübün yöneticileri, transfer görüşmelerinde takıma yararlı olacağına inandıkları futbolcularla masaya oturduklarını ve hedeflerinin güçlü bir ekip kurmak olduğunu sözlerine eklediler. 

Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar ise ligin başlamasına bir hafta gibi kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, her geçen gün artan çalışma temposunun yanı sıra önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarına da ağırlık vereceklerini söyledi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.