Tarih: 18.06.2013 22:12

DP`den Aslan Sayın Aday

Facebook Twitter Linked-in

2009 seçimlerinde Demokrat Parti`den Belediye Başkan Adayı olan Aslan Sayın dün bir açıklama yaparak Demokrat Parti`nin en kısa sürede Emirdağ`da layık olduğu yere geleceğini belirtti.

İlçemizde Demokrat Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Aslan Sayın; açıklamasında parti içinde yeniden yapılanmaya da gidildiğini dile getirdi.
Demokrat Parti`nin Emirdağ`da en kısa sürede layık olduğu yere geleceğini belirten Sayın; "Cemre, nasıl hava, su ve toprağa düşüyorsa Demokrat Parti de tekrar gönüllere düşecektir" dedi.


Önümüzdeki günlerde Demokrat Parti`de yeniden yapılanmaya gidileceğini belirten Sayın; eskisi ve yenisi ile tüm partililerini tekrar bir araya getireceklerini ve yeni üye kayıtlarının da başladığını dile getirdi.



Sayın; yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı olacaklarını da dile getirerek, yerel seçimler için çalışmalara şimdiden başladıklarını belirtti.


"SİYASET, HİZMET YARIŞIDIR"


"Siyaset; bir hizmet yarışıdır" diyen Sayın, Emirdağ`ın ve Emirdağlı`ların hizmetlerine talip olduğunu belirtti.
Demokrat Parti`nin en kısa sürede ilçemizde mahalle ve köy delegelerinin belirleneceğini dile getiren Sayın; semt-semt, mahalle-mahalle, köy-köy çalışmaların başladığını ve yeni parti binasının da Arabacılar Sokağa taşındığını söyledi.

Aslan Sayın`ın önümüzdeki günlerde açıklamalarının devam etmesi beklenirken bu açıklamalarla beraber Demokrat Parti`nin yerel seçimlerde bulunacağı da ortaya çıkmış oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —