Tarih: 22.12.2013 22:09

Sorunları Çözmeye Talibiz

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker’i ziyaret etti.
 

Yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylığı açıklandıktan sonra halkla tanışmak ve halkın sorunlarını dinlemek için ziyaretlerde bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.



Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, Afyonkarahisar’da toplu taşıma hizmetleri veren şoförlerin karşılaştıkları sorunlar ve sorunların çözümü noktasında yerel yöneticilerin yapması gerekenlere ilişkin düşüncelerini Çetinkaya ile paylaştı.

KEŞMEKEŞLİĞİ ÇÖZECEK EHLİYETE SAHİBİZ


MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ise, Afyonkarahisar’ın trafik ve toplu taşıma hizmetleri noktasında yaşanan sorunlara ilişkin veriler topladıklarını ve belirlenen sorunlara ilişkin çözümler üretecek projeler hazırladıklarını söyledi.


Çetinkaya; “Afyonkarahisar’da tüm tarafların memnun kalacağı ve iştirak edeceği şekilde, sorunları ve trafik keşmekeşliğini çözecek ehliyete sahibiz. Sorunların çözümüne ilişkin projelerimiz, konunun uzmanları tarafından hazırlanan rapor ve öngörülerle kentin ve sizlerin sorunlarına çözümler bulmuş olacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —