Tarih: 21.03.2014 13:39

Ecer "yazıktır , günahtır, bu bir talandır"

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar belediye başkan adayı Dr.Mehmet Ecer, resmi kurumlar ziyaretine devam ediyor.


Toprak mahsülleri ofisi Afyonkarahisar müdürlüğünü ziyaret eden Ecer, müdür yardımcısı Adem Taban tarafından karşılanarak karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Afyonkarahisarda ki tarımsal faaliyetlerin ele alındığı toplantıda konuşan Ecer “Toprak en değerli unsurumuzdur. Afyonkarahisar’da çok verimli topraklarımız var.


Tarımsal faaliyetlerin çokca yapıldığı bir iliz. Ama maalesef son kararla 10 köyümüz Afyonkarahisar’a mahalle edilmiştir. Gelin görün ki bunların içerisinde toprakları çok verimli olan köylerimiz, tarımcılıkla geçinen vatandaşlarımız var. Şimdi bu verimli tarımsal alanları talan edip, imara açacaklar ve koca koca taş binalar dikecekler. Bu talandır, ranticeliktir, yazıktır, günahtır.


Bugün ismail köyünde 1 günde 8 tır domatesin dışarıya pazarlandığını kaç insan biliyor. Demirçevrede, sadıkbeyde, K.Çobanlıda çok verimli tarımsal alanlarda tarımcılık yapılırken neden bu talan yapılıyor” diye konuştu.



Toprak mahsülleri ziyaretine kurumda bulunan personeli ziyaret ederek devam eden Ecer, personele hayırlı işler ve başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —