Defterdar Kısa Sağlık Müdürü Yemenici`yi ziyaret etti

Defterdar Kısa Sağlık Müdürü Yemenici`yi ziyaret etti

Kastamonu Defterdarı iken geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar Deftardarlığı`na atanan Yaşar Kısa, Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici`ye iade-i ziyarette bulundu.



Nazik ziyareti nedeniyle Defterdar Yaşar Kısa`ya teşekkür eden Sağlık Müdürü Dr. Yemenici, iki kurum arasında uyumlu çalışmanın devam etmesi temennisinde bulundu.


Özellikle sağlık yatırımları konusunda iki kurum arasındaki uyumun halka hizmet olarak döndüğünü vurgulayan Dr. Yemenici, Defterdar Kısa`ya yeni görev yerinin tekrar hayırlı olmasını diledi.



Defterdar Yaşar Kısa da Afyonkarahisar`da görev yapacak olmasından memnunluk duyduğunu belirterek Sağlık Müdürü Dr. Yemenici`ye iyi dilekleri için teşekkür etti. Defterdar Yaşar Kısa, halka hizmet noktasında ortak çalışmaktan mutluluk duyacağını da söyledi.



Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Deniz Fırat`ın da katıldığı ve yaklaşık bir saat süren ziyarette karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.