Tarih: 25.11.2016 18:46

Başkan Gücek`ten Afyon Time`a teşekkür plaketi

Facebook Twitter Linked-in

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı, bugün Afyonkarahisar merkezde bir kafede gazetecileri kahvaltıda ağırladı.

 

 

Konsey Başkanı Süleyman Gücek tarafından, konsey çalışmalarında sağladığı desteklerden dolayı Afyon Time.com haber sitesine ve çok sayıda basın mensubuna teşekkür plaketi verildi.


Verilen veda kahvaltısında yapmış oldukları çalışmaları dile getiren Başkan Süleyman Gücek,  konsey çalışmalarında kendisine ve yönetimine haber konusunda destek veren medya kuruluşları ve temsilcilerine teşekkür etti.



Bir sonraki seçimlerde aday olmayacağını belirten Gücek, yeni belirlenecek yönetimi de şimdiden başarılar diledi. Görevdeyken üniversitenin gelişmesi ve öğrencilerin sorunlarının çözümü noktasında bir çok çalışma yaptıklarını hatırlatan Gücek, bazı yarım kalan projelerinde yeni seçilecek yönetim tarafından devam ettirileceğine inandığını söyledi.


 

Konuşmanın ardından davet edilen basın mensuplarına tek tek plaketlerini takdim eden Gücek, katılımda bulunan basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etti. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —