15

İş Bankasından okullara santranç sınıfı

-

2016-04-04 16:18:09 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Yurdunuseven, Divan Üyesi Olarak Törenlere KatıldıYurdunuseven, Divan Üyesi Olarak Törenlere Katıldı

Türkiye İş Bankası Kadınana Şube Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Sülümenli İsmet Atilla Ortaokulu,Gümüşkent Beyazıt İlkokulu,Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu’na satranç sınıfı oluşturuldu.


Bankanın Kadınana Şube Müdürü Mehmet Ali Bulut, satranç sınıfının açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 2005 yılının Aralık ayında imzalanan anlaşmayla Türkiye İş Bankasının Türkiye Satranç Federasyonu’nun ana sponsorluğunu üstlendiğini hatırlattı.


Okullara kurumsal sorumluluk projesi kapsamında satranç sınıfı kazandırıldığını ifade eden Bulut, konuşmasına şöyle devam etti: “Bankamızın satranç sporunun destekleyiciliğini üstlenmesinde, satrancın çocukların ve gençlerin zihinsel ve kişilik gelişimlerine önemli katkılar yapan, gençleri zarar verici alışkanlıklardan koruyan bir eğitsel araç olmasının büyük payı bulunmaktadır.


Bu anlamda İş Bankası, satranç sporuna ilişkin projesini kapsamlı bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendirmektedir” Bulut ayrıca, satranç sınıfı açılan okullara satranç kaynak kitapları gönderildiğini de sözlerine ekledi. Törene, İş Bankası Kadınana Şubesi Bireysel Satış Yönetmeni İlker Sevim ve okul yetkilileri de katıldı.

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
VUQPA
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın