Gözden kaçırmayın

Güneşli ve açık havada uzun süre yolda seyir halinde bulunan çok sayıda şoför karahisar tüneline girdiğinde zor anlar yaşıyor.
Sebebi ise tünel içerisindeki aydınlatma lambalarının yetersiz olduğu. Söz konusu tünel faaliyete geçtiğinden bu yana tünel içerisinde yüzlerce araç kaza yaptı ve bir o kadar kişide hem malından oldu, hem de canı yandı.
Açık ve güneşli bir havada seyir halinde bulunan çok sayıda sürücü Karahisar tüneline girdiği anda gözler bir anda karanlık ortama alışamadığından kaynaklı olarak, çok sayıda sürücü zor anlar yaşayarak kaza atlatıyor.
Sürücüler en az açık alandaki güneşin aydınlattığı alan kadar tünel içinin de aydınlık olması gerektiğini savunuyor. Bu konu ile alakalı olarak yetkililerin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Kaynak Afyon Time
Yorumlar
Yorum Yap