15

4 Gündür aranıyordu baraj göletinde cansız bedeni bulundu

Afyonkarahisar'da merkezde 24 Haziran’dan bu yana kayıp olarak aranan 41 yaşındaki Zeliha Gün, İhsaniye ilçesinde bulunan baraj göletinde ölü olarak bulundu.

2026-06-28 16:47:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Göz altına alınan 46 kişiden 13 'ü tutuklandıGöz altına alınan 46 kişiden 13 'ü tutuklandı

Afyonkarahisar  merkezde ikamet eden Zeliha Gün’den günlerdir haber alamayan yakınları, 24 Haziran’da durumu yetkililere bildirerek kayıp ihbarında bulunmuştu. İhbarın ardından polis ve jandarma ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları devam ederken, Gün’den üzücü haber geldi.

Gün'ün cansız bedeni, Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyü yakınlarında bulunan baraj göletinde bulundu.  Su yüzeyinde hareketsiz bir cisim olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edilerek gölette botlarla  cesedin bulunduğu alana yönelen ekipler Gün'ün cansız bedenini bota alma çalışması başlattı.

Kısa sürede yapılan çalışmalarda sudan çıkarılan cansız bedenin, kayıp olarak aranan Zeliha Gün’e ait olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Gün’ün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor. Kaynak: iHSANİYE H.M

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
YMM8A
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın