🔥 Gözden kaçırmayın
Türkiye Görme Engelliler Derneği Afyon'da 3. yılını kutladıTürkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı İhsan Beşer, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duygu Kızıldağ’ı dernek genel merkezinde ağırladı.
Gerçekleştirilen görüşmede, Türkiye ile Çin arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıca ekim-kasım aylarında düzenlenmesi planlanan Canton Fuarı ile derneğin İstanbul’da hayata geçirmeyi planladığı Türkiye-Çin Ticaret ve Endüstri Merkezi projesi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Dernek Genel Başkanı İhsan Beşer, temasları kapsamında Türkiye’nin eski Lübnan Büyükelçisi İrfan Acar’ı da dernek genel merkezinde misafir etti. Görüşmede Türkiye’nin Çin ile ilişkileri başta olmak üzere uluslararası ticaret ve iş dünyasına yönelik çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği’nin, iki ülke arasındaki ticari iş birliklerinin güçlendirilmesi ve Türk iş dünyasının Çin pazarındaki fırsatlardan daha etkin şekilde yararlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Kaynak: M.A






💬 Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!