Tarih: 23.04.2020 18:11

Afyon`da evlerde 23 Nisan coşkusu yaşandı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`na özel sürprizler hazırladı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek`in talimatıyla kutlamaları, çocukların evine götüren Afyonkarahisar Belediyesi şehrin dört bir tarafında oluşturduğu konvoylarla büyük ilgi gördü.23 Nisan`a özel şarkıların çalındığı kutlamalarda balkonlarda ve camlarda bekleyen maskotların yanı sıra zeybek ekiplerinin gösterileri ilgiyle izlendi.

 

7`den 70`e genci yaşlısı seslendirilen şarkılara balkonlardan eşlik eden çocuklar için balkonlardan sarkıtılan sepetlerin içine hediyeler bırakıldı.  Bayraklar ve balonlarla süslenen araçlara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimiz  23 Nisan`ın coşkusunu birlikte yaşadı.Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek`in talimatıyla 40 günlük bir planlama sonunda böyle bir etkinlik yapmaya karar verdiklerini söyledi.

 

Kutlamalarda yaklaşık 6 bin çocuğa Türk Bayrağı, boya kalemleri, boyama kitapları çikolatalar, gofretler ve birçok sürpriz hediye dağıldığını söyleyen Akar, gün boyu şehrimizin bir çok mahallesini ulaştıklarını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —