Tarih: 24.05.2022 16:23

Çevre hizmetleri birliği toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Birlik Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında düzenlenen toplantı, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı.

 

Toplantıda Birlik Encümen üyelerinin seçimi ve karara bağlanması görüşüldü. Birlik Encümen Üyeliklerine; Afyonkarahisar Belediye Meclis üyesi Murat Öner, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı seçildi.

 

Öte yandan Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri de seçildi. Komisyona, Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ve Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu üye olarak seçildi.

 

Komisyon üyeliği seçimleri ardından birinci oturumda 2021 yılı kesin hesabının görüşülmesi ve birlik bütçesine ek ödenek verilmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. 2021 yılı faaliyet raporunun görüşülüp karar bağlanması ardından ilk oturum sona erdi.

 

Verilen ara ardından başlayan 2. Oturumda ise 2021 yılı kesin hesabı karara bağlandı, birlik bütçesine ek ödenek verilmesi oy birliğiyle onaylandı. Çevre Hizmetleri Birliği Başkanı Mehmet Zeybek, toplantıda alınan kararların birliğe, üye belediyelere ve ilimize hayırlı olmasını dileyerek katılımlarından dolayı Belediye Başkanlarına teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —