Tarih: 03.01.2020 00:21

Afyonkarahisar?ın kalbi, Uygur Türkleri için atacak

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Tek Yürek Platformu, 5 Ocakta Afyonkarahisar?da bir etkinlik düzenliyor.

 

 Etkinliğin amacı ise, çok sayıda dernek temsilcisinin bir araya gelerek, Uygur Türklerine karşı uygulanan Çin zulmüne tepki vermek.

 

Gönül Köprüsü Derneği Başkanı Lütfiye Polat öncülüğünde kurulan, Afyonkarahisar Tek Yürek Platformu üyelerinden çok sayıda dernek başkanı, etkinlik öncesi Veysel Eroğlu parkında bir araya geldi.

 

Yapılacak olan etkinlik öncesinde, karşılıklı istişarede bulunarak ne yapılması gerektiği hususunda fikir alışverişi yapan, grup üyelerinin fikirleri de dinlendi. Önemli görülen ve olması gereken konuların notları alınarak, fikir birliğine varıldı.

 

 Yapılacak olan etkinlikte, lokma ikramı, Kuran-ı Kerim Tilaveti, gıyabi cenaze namazı ve basın açıklaması yapılacak. 5 Ocak 2020 Pazar günü yapılacak olan etkinlik, hava şartları da göz önünde bulundurularak,saat  13 ila 14 arasında yapılması planlanıyor.

 

Etkinliğe çok sayıda STK temsilcisi ve üyelerinin  katılımı bekleniyor. Dün akşam saatlerinde yapılan, ön görüşme toplantısına ise, Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürü Ahmet Nuri Gök?ün yanı sıra yaklaşık yirmibeş dernek temsilcisi katıldı. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —