Tarih: 13.08.2018 18:34

?Afyonlular bakımına önem veriyor?

Facebook Twitter Linked-in

Amaçlarının estetik ve güzellik alanlarında Afyonkarahisar halkına yardımcı olmak olduğunu söyleyen Narin, ?18 aydır Afyonkarahisar?ın hizmetindeyiz. Geçen sürede Afyonkarahisarlıların bakımlarına önem verdiklerini söyleyebilirim. Yaptığımız tüm iş ve işlemlere yoğun bir talep var. Tüm Afyonkarahisarlılara gösterdikleri ilgi dolayısıyla çok teşekkür ederim? diye konuştu.

 

?Cildimize yaz aylarında limon sürmeyelim?

 

Verdikleri hizmetlerle ilgili bilgiler veren Narin, ?Genel estetik cerrahi, saç ekimi, lazer epilasyon, botox, bölgesel zayıflama, cilt bakımı, prp, kalıcı makyaj, ameliyatsız yüz gerdirme, yüz ve saç mezoterapisi gibi çok sayıda hizmetimiz mevcuttur. Güzellik ve estetik alanında bilgi ve hizmet almak isteyen Afyonkarahisarlıları merkezimize bekliyoruz. Yaz mevsimini yaşadığımız şu günlerde cilt bakımını ihmal etmeyelim. Cildimize yaz aylarında limon sürmeyelim. Salatalık maskesi yapılabilir? şeklinde değerlendirmede bulundu.

 

?Uzmanlarımız İstanbul?dan geliyor?

 

Saç ekimi işlemine de yoğun bir ilgi olduğunu belirten Narin, ?Uzmanlarımız İstanbul?dan geliyor. Hem kadın hem de erkekler saç ekimine ilgi gösteriyorlar. Saç ekimiyle ilgili de tüm Afyonkarahisarlıları merkezimize bekliyoruz? dedi.

 

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Narin yayın dolayısıyla teşekkür etti. Akar ise Narin?e başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —