MENÜ
Kategoriler
Eğitim

ASMMMO eğitim semineri tamamlandı

2012-04-16 10:29:41
Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerine düzenlenen eğitim seminerleri tamamlandı. Alınan bilgiye göre, ‘Yeni Türk Ticaret Kanunu’, ‘KOBİ’ler için Türkiye Finansal Raporlama Standardı’ ve ‘Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları’ alanlarında TÜRMOB tarafından verilen e
ASMMMO eğitim semineri tamamlandı

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerine düzenlenen eğitim seminerleri tamamlandı. 

Alınan bilgiye göre, ‘Yeni Türk Ticaret Kanunu’, ‘KOBİ’ler için Türkiye Finansal Raporlama Standardı’ ve ‘Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları’ alanlarında TÜRMOB tarafından verilen eğitim faaliyetleri çalışmaları tamamlandı. 

Meslek içi eğitim seminerine İl ve ilçeler olmak üzere toplam 214 muhasebeci ve mali müşavir katıldı. 

Seminerler sonunda Oda Başkanı Erdal Sayar tarafından eğitmenlere katkılardan dolayı kendilerine birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!