Tarih: 25.10.2019 22:44

Başkan Bozkurt Şuhut Keşkek evimiz hayırlı olsun

Facebook Twitter Linked-in

Şuhut Belediyesi ve Şuhut Kaymakamlığı ile ortaklaşa yürütülen Şuhut Keşkek Evi Projesini Afyonkarahisar Milletvekili Orman ve Su İşleri Eski Bakanı,  Veysel Eroğlu inceledi.

 

Projenin çok güzel olduğunu vurgulayan Veysel Eroğlu ?Belediye Başkanımıza ve Şuhut Kaymakamımıza Emekleri için Teşekkür Ederiz.Projeyi 25 Ağustos 2020 Zafer Haftası Etkinliklerine Yetiştirmek için bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz?dedi.

 

İncelemeye Veysel Eroğlu?nun yanı sıra Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt,Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya,Şuhut Ak Parti ilçe Başkanı İnş.Müh. Ali Diren,Şuhut İl Genel meclisi Üyesi Umut Eroğlu,Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy,Belediye Meclis Üyesi Ömer Karahan da katıldı.

 


İncelemeden Sonra Konuşan Başkan Bozkurt?Mülkiyeti Belediyemize ait olan arsaya yapılacak olan keşkek evi için hazırlıklarımızı tamamladık.Bakanımızda projeyi çok beğendi.Konum olarak burayı seçmemizin ana nedeni yılda ortalama 40000 misafir ağırlayan Atatürk Evimize yakın olmasından dolayı burayı seçtik.İnşallah 2020 yılının Ağustos ayına yetiştireceğiz.Kaymakamımızla birlikte el ele çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.Keşkek evimiz tüm şuhutlu hemşehrilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun?dedi.


İncelemeden Sonra Bakan Eroğlu Şuhut Kaymakamlığını ziyaret edip ilçeden ayrıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —