Başkan Bozkurt talebi ile trafo taşındı

Başkan Bozkurt talebi ile trafo taşındı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt?un talebiyle OEDAŞ tarafından Belediyemiz Prof.Dr.Veysel Eroğlu İş Merkezi önüne bulunan ve çirkin bir görüntü oluşturan elektrik trafosu Belediye tarafından tahsis edilen yeni yerine taşındı.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt?un talebiyle OEDAŞ tarafından Belediyemiz Prof.Dr.Veysel Eroğlu İş Merkezi önüne bulunan ve çirkin bir görüntü oluşturan elektrik trafosu Belediye tarafından tahsis edilen yeni yerine taşındı.

 

Konuyla alakalı bilgi veren Başkan Bozkurt,

 

?İş Merkezimiz önünde bulunan ve ilçe merkezimizin elektrik ihtiyacını karşılayan, Prof.Dr.Veysel Eroğlu İş Merkezi önündeki trafonun trafiğe ve genel görünüme olan zararı dolayısıyla OEDAŞ yetkililerimizle görüşerek, Belediyemiz tarafından tahsis edilen alana taşınmasını sağladık? dedi.

 

Taşıma işlemi esnasında alanda bulunan bir çok vatandaşta yapılan çalışmanın yerinde bir çalışma olduğunu dile getirerek çalışmanın gerçekleşmesini sağlayan Başkan Bozkurt ve OEDAŞ yetkililerine teşekkür etti.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.