Tarih: 19.01.2019 12:08

Başkan Bulut yeni projelerimiz var

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar?ın Çay İlçesine bağlı Pazarağaç beldesinde Milliyetçi Hareket Partisinden, bir dönem belediye başkanlığı yapan Adem bulut, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan, yerel seçimlerinde, yeniden Milliyetçi Hareket Partisinden aday gösterildi.

 

 

Beldede bir dönem içerisinde başarılı hizmetlere imza atan başkan Bulut, Belediye başkanlığı yaptığı dönem içerisinde yapmış olduğu önemli hizmetleri haber ekibimize anlattı. Başkan Bulut 31 Mart mahalli idareler yerel seçimlerine yönelik ise, seçmenlerine ve Pazarağaç halkına yeni projelerinden bahsetti.

 

Yeni dönemde halkın teveccühü ile tekrar seçildiği takdirde, Pazarağacı şaha kaldıracak önemli projelerinin olduğunu söyledi. Başkan Bulut?un projeleri arasında bulunan GES projesi (Güneş Enerji Santrali)  ve gençlere yönelik olan projeleri önemli yer teşkil ediyor.

 

Son olarak Başkan Bulut seçimlerin vatana millete ve Pazarağaç halkına hayırlar getirmesini dileyen Başkan Bulut Pazarağaçta diğer partilerden belediye başkan adayı olarak gösterilen  adaylara da başarılar diledi.

HABER: İSMAİL ÖGEDAY     KAMERA : AHMET UÇMAK

 VİDEO HABER: İşte Başkan Bulut?un o konuşması..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —