MENÜ
Kategoriler
İlçeler

Başkan Topçu ve Tural’dan anlamlı ziyaretler

2025-02-25 17:10:00
Başkan Veysel Topçu ve Başkan Ahmet Tural’dan İlimizde Anlamlı Ziyaretler
Başkan Topçu ve Tural’dan anlamlı ziyaretler

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu ve 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı Ahmet Tural, civar ilçelerdeki Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin Genel Kurulları sonrasında, esnaf ve sanatkarlarla bir araya gelmeye devam etti.

 

Ziyaretler kapsamında, Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek, Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Özçınar ve Sinanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fikret Şükrü Şener ile görüşmeler yapıldı.

 

Ziyaretlere, Afyon Ticaret İl Müdürü Mahmut Yayla, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle de katıldı. 

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, gösterdikleri nazik misafirperverlikleri için başkanlara teşekkürlerini iletti.Kaynak Dinar Belediyesi

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!