Tarih: 17.11.2019 21:11

Başkan Uysal İnternet Medya Birliği ile bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Ülkem Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Kadir Uysal, il Başkan Yardımcısı teşkliatlardan sorumlu Başkan Ahmet Nedim Koçak, il Başkan Yardımcısı Basın Yayından Sorumlu Başkan Zeki Ildız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnternet Medya Birliği ile bir araya gelerek degerlendirmelerde bulunuldu.

 

Afyonkarahisar?a Ülkem Partisinin çalışmaları hakkına bilgi bilgi veren Başkan Uysal, kendisinin ve teşkilatının artık emin adımlarla ilerlediğini bundan sonra da Afyonkarahisar?da Ülkem Partisinin yükselişinin devam edeceğini söyledi.

 

Heregeçen gün Ülkem Partisdine olan ilginin artarak devam ettiğini söyleyen Uysal, ? Vatandaşlarımız yaşadıkları sıkıntılardan dolayı bir arayış içerisinde. Bu nokta da Ülkem Partisine büyük ilginin olması bizleri sevindiriyor?dedi. Medya gücünün çok önemli olduğunu söyleyen Uysal, ? Sizler medya mensupları olarak bizlerin en büyük destekçisisiniz.

 

Yaptığımız doğruları ve yanlışları sizlerin haberleriyle görebilme imkanına sahip oluyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde de medya mensupları ile sağlıklı bir çalışma içerisinde olacağız?dedi.

 

Toplantı Başkan Uysal, Ülkem partisinin önümüzdeki süreçte yapacaklarını anlatan kitapçık dağıtımıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —