Başkan dr. Mustafa çöl’ün hafta sonu yoğundu

Başkan dr. Mustafa çöl’ün hafta sonu yoğundu

Mustafa Çöl, hafta sonları yapılan nikâh, düğün, sünnet ve mevlit organizasyonlarına katılarak Sandıklılıların yanında olmaya, kendilerine tebrik ederek en güzel günlerinin şahidi olmaya devam ediyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, hafta sonları yapılan nikâh, düğün, sünnet ve mevlit organizasyonlarına katılarak Sandıklılıların yanında olmaya, kendilerine tebrik ederek en güzel günlerinin şahidi olmaya devam ediyor.

 

Bayram haftası olması dolayısıyla büyük bir yoğunluğun olduğu ilçemizde düzenlenen organizasyonlara katılım sağlayan Başkan Dr. Mustafa Çöl, vatandaşların gerek nikâhlarını kıyıp, gerekse hayırlı olsun dileklerinde bulunarak bu en özel günlerinde onları yalnız bırakmıyor.

 

Bu bağlamda yaptıkları ziyaretler için Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e teşekkür eden vatandaşlar, kendilerini unutmadıkları için duydukları memnuniyeti ifade ederek, işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundular.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.