Tarih: 23.01.2019 21:24

Belediye Şehir tiyatrosu perdelerini açıyor

Facebook Twitter Linked-in

 Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde sezonun ilk oyunu "Darısı Başımıza" adlı tiyatro oyunuyla yeniden sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

 

1 Şubat`ta ilk gösterimi yapılacak oyun, 6 Mart`a kadar haftanın her Çarşamba ve Cuma günleri saat 20.00`da RAM Salonu`nda (Eski Halk Eğitim Merkezi) ücretsiz olarak sahnelenecek.       

 

Erkan Gündüz`ün kaleme aldığı tek perde komedi türü oyun için aylar öncesinden başlayan çalışmalar Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonu`nda yoğun bir şekilde devam ediyor. Neredeyse haftanın her günü prova yapan tiyatro ekibimiz, Afyonkarahisar halkının karşısına çıkacağı günü adeta iple çekiyor.

 

Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas`ın yönetmenliğinde, sahne önü ve arkasında çok geniş bir ekibin emek harcadığı oyunun oyuncu kadrosunda; Nur Özcan, Yusuf Agunsoy, Nedim Saru, Fatih Çorapsız, Buse Tınan, İsa Özdemir ve Zafer Seçme yer alıyor. 1 Şubat`ta ilk gösterimi yapılacak oyun için Afyonkarahisar Belediyesi 2. katta bulunan Genel Sanat Yönetmenliği`nden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —