Cep telefonu hırsızını Jandarma yakaladı

Cep telefonu hırsızını Jandarma yakaladı

Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığına bağlı İhsaniye ilçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Gazlıgöl Beldesinde faaliyet gösteren Anadolu Çınar Termal Tesisinde resepsiyon görevlisi olarak çalışan Yusuf Ç. 13 İhsaniye İlçe Jandarma Kom

Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığına bağlı İhsaniye ilçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Gazlıgöl Beldesinde faaliyet gösteren Anadolu Çınar Termal Tesisinde resepsiyon görevlisi olarak çalışan Yusuf Ç. 13 İhsaniye İlçe Jandarma Komutanlığına gelerek kendisine ait Iphone 7 marka cep telefonunun tesisteki bürosundan çalındığını beyan ederek müracaatta bulundu.

 

Afyonkarahisar II Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve İhsaniye ilçe J.K.lığı ekipleri tarafından yapılan takip ve araştırmalar neticesinde; bahse konu cep telefonunun A.K. isimli şüpheli tarafından çalındığı tespit edildi.

 

 A.K. isimli şüpheli hakkında yasal işlem başlatılıp, adli makamlara sevk edildi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.