Tarih: 17.05.2018 03:57

Hırsızlıklara karşı özel önlemler alındı

Facebook Twitter Linked-in

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde meydana gelen ve gelebilecek olan hırsızlık olaylarına karşı özel önlemler aldı.

 

Özellikle gurbetçi vatandaşların Emirdağ`a gelmeye başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız veren emniyet güçleri, kış aylarında gurbetçilerin evlerine yapılan hırsızlık olaylarının failleriyle ilgili geniş kapsamlı çalışmalar sürdürmeye devam ediyor.



Emirdağ`ın yıllardır sorunu olan gurbetçi evlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü İsa Sarı`nın talimatıyla kurulan özel ekip ile olabilecek olaylara karşı önleme faaliyetlerine hız verdi. Özel olarak kurulan sivil ekiplerin meyvesini alan Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz gün Emirdağ`da bir eve yaptığı baskında şüpheli bir şahsı evde suç üstü yakalayarak adalet önüne çıkardı.

 


Emirdağ`ın girişi ve çıkışlarının yanı sıra birçok noktasından özel olarak kurulan MOBESE kamera sistemlerinin yanında, özel ekiplerin titiz çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir edilmeye devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —