Tarih: 12.01.2018 18:56

İyi Parti Genel Başkanı Akşener Afyon da halka seslendi

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar`da  vatandaşlara seslendi.

 

 

Akşener Ambaryolunda Açılışını gerçekleştireceği İl binası önünde vatandaşlara seslenerek hükümetin, uyguladığı çok sayıda yanlış politikayı eleştiren . Akşener yaptığı eleştiride şu ifadelere yer verdi;

 

 

" Benden için Fetöcüdür, yok, paraleldir, gibi ithamlarda bulunuluyor. Hükümetin kendiside bu yönde karalama politikası yürütüyor.

 

 

Eğer benim fetöcü olduğumu ispatlamassanız namertsiniz, ahlaksızsınız, Benim fetöcü olduğumu itham edenlerede gerekeni yapmalısınız.  Benim pasaportum bile yok. Ben sürekli meydan meydan il il dolaşıyorum, buradayım tüm parti liderlerine de buradan hodri meydan diyorum. Hükümet,  Darbe girişimi sırasında çok sayıda askeri suçsuz yere cezalandırdı.

 

 

Askerlik yapanlar mutlaka bilir Askerin bunda suçu ne asker emir kuludur, esas yakalanması gerekenler yurtdışına kaçtı, zengin Fetöcülerin tamamı orada sen kalk garibanı fakiri fukarayı fetöcü diye at içeri.

 

 

 

Genel Kurmay Başkanını tutukla 2 yıl cezaevine at sonrada yanlışlık oldu kusura bakma biz kandırıldık biz aldatıldık. Ben size namus ve şeref sözü veriyorum buradan Afyon`dan asla kandılmayacağım ve asla aldatılmayacağım" sözlerine yer verdi. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —