Tarih: 27.09.2018 00:27

Kitiş Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Dinar ilçemizin yetiştirdiği iş adamı Kitapçı Özcan Kitiş 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Partiden Dinar belediye başkanlığı için aday adayı olacağını Dinar Gündem Gazetesine açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı, Türkiye Sevdalısı ve Dinar Sevdalısı olduğunu söyleyen Kitiş sözlerine şöyle devam etti.  Ak Partiden Dinar belediye başkanı aday adayıyım. Dinar halkımıza birlik berberlik içerisinde hizmet etmek için yola çıktım. Çıktığım bu yolda Çok kıymetli büyüklerim, analarım, bacılarım ve yeni çok kıymetli gençler sizlerden gelen talep üzerine sessiz kalmayarak önümüzdeki yerel seçimlerde ilçemiz belediye başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum.

 

 

Çıkmış olduğum bu kutlu yolda ülkemize ilimize ve ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeyi bizlere yüce rabbim nasip eder inşallah. Ben sizler ile beraber Dinar ilçesini daha da iyiye götüreceğim.  Hiç kimseyi ayırmadan Dinarımıza en büyük hizmetleri sunmaya kararlıyım ve iddialıyım.  Tüm halkımızın desteklerini bekliyorum. Diye konuştu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —