Minik  Azra’ya dr. Mustafa Çöl’den destek

Minik  Azra’ya dr. Mustafa Çöl’den destek

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ziyaret ederek aileye desteklerini iletti.

22 aylık SMA hastası Azra için, Babası Hakan Güngör tarafından Valilik izniyle başlatılan yardım kampanyasının ilk gününde, Belediye binası önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki standı, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ziyaret ederek aileye desteklerini iletti.

 

Minik Azra’nın bu hastalıktan kurtulup yaşantısını kaybetmemesi için başlatılan yardım kampanyasına maddi manevi, ellerinde ne geliyorsa destek vereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl,istenilen paranın en kısa zamanda toplanarak Azra’nın sağlığına kavuşmasını temenni etti.

 

Baba Hakan Güngör, Sandıklı’nın hayırseverlerinden destek istediğini ifade ederek; kızını kurtarmak için Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’den destek istediğini,bu konuda kendisinden her türlü desteği gördüklerini ifade ederek, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Azra için sosyal medyada yapılan yardım kampanyasını gördüğünü, çok dikkatini çektiğini yardım severlerin desteğiyle bu paranın toplanacağına inandığını söyledi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.