Tarih: 25.04.2024 13:18

Müftü görevini bırakıp siyasete başlasın

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Müftüsü İmamoğlu bu cümleleri neden sarf etti ?

 

Afyonkarahisar Müftüsü Lütfi İmamoğlu’na 31 mart yerel seçimlerinin ardından hayırlı olsun anlamında, nezaket ziyareti gerçekleştiren bir STK’ kuruluşuna Müftü İmamoğlu'nun sarf ettiği  sözler pes dedirtdi. 

 

İddiaya göre, Afyonkarahisar müftüsü İmamoğlu’nun  kendisini hayırlı olsun ziyaretine gelen STK temsilcilerine hitaben “Size hiç yakıştıramadım, Afyonlulara yakıştıramadım, neden CHP’ye oy verdiniz ? Bunlar 28 Şubat’ın zihniyeti,bunlar ezanın Türkçe okutulması için çaba sarf edenlerin zihniyeti” gibi cümleler sarf ettiği alınan bilgilerle iddia edildi.  Sarf edilen bu sözlerin ardından söz konusu  STK kurumu adına ziyarete gidenlerin, bu tavır dolayısı ile rahatsız olduğu, alınan bilgiler arasında yerini koruyor.

 

Müftülük gibi nezih ve hassas bir kurumun, toplumu birleştirmek için , toplumu kucaklamak için çaba sarf etmesi gerekirken, bu denli ayrıştırıcı cümleler kurması,Afyonkarahisar Müftüsü de mi partizanlık yapıyor ? Yoksa Müftüde mi Ak Partili ? sorusunu akıllara getirdi. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —