Tarih: 17.09.2019 21:05

Şampiyonluğun ve Marka şehrin takımı İscehisar olacaktır

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligde bu yıl mücadele edecek İscehisarspor`un yeni yönetimi İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin`i makamında ziyaret ederek takım hakkında bilgilendirmede bulunup, yeni yönetim ve takım hakkında iştisarede bulunuldu.

 

Eylül ayının sonunda başlayacak olan Afyonkarahisar Süper Amatör Ligde, fikstür belli olmasının ardından İscehisar Spor yeni yönetimini oluşturdu. İscehisar `ın genç Mermerci İş adamı Erdem Mercan başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda ,Turgut Demirel, Hakan Kartal,Hakan Şimşek,Cihan Özsarı,Sezgin Özsarı,A.Sami Kılınçarslan,İdris Şahin yer aldı.

 

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet  Şahin,Yeni Sezonda Çiceği Burnunda İscehisarspor Yönetimine başarılar dileyip,Sporun her alanında destekçi olduklarını belirterek, "Şampiyonluğun Gözde Takımı ,Marka Şehrin, Marka Takımı İscehisarspor olacaktır."dedi.

 

Başkan Şahin;

 

" İscehisarspor kuruluşundan bu güne her zaman İscehisar ilçemizi sportif alanda başarı ile temsil etmiş Dışa açılan bir penceremiz olmuştur.Gerek Yönetim olarak,gerekse oyuncular ile İscehisar`ın başarısı için gayret sarf etmişlerdir.Bu yıl daha bir güzel olacaktır.İscehisar da değişim başladı.Biz Birşeyin değişeceğini söyledik.Hersey Değişecek dedik.İnsallah bu değişim içinde İscehisarsporumuzun şampiyonluklarıda olacaktır."dedi.

Başkan Şahin İscehisar lı Takımına Herzaman sahip çıkar,Bu Maddi alanda da manevi alanda da bu güne böyle oldu.Bizde üzerimize düşen fedakarlığı herzaman yağacağız.Yeni Yönetimi kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum."dedi.

 

Yeni İscehisarspor  kulüp başkanı Erdem Mercan basına yaptığı açıklamada;

 

 "İscehisarspor,İlçemizin, insanımızın hepimizin, Gücümüzün yettiği kadar el hepbirlikte Bu sene itibarı ile Süper Amatör liğinde İscehisarspor`u fırtına gibi estireceğiz. Bu sezon Takımımızın Teknik direktörlüğünü Fatih Uysal hocamız yapacak olup,Takımımız şu anda çok iyi.Futbolcularımız her gün düzenli antrenmanlarına çıkıyorlardı.

 

Hafta sonuna eksik futbolcularımızı ve teknik heyetimizi de hazırlayarak iyi bir sezon geçirmek için çalışmalarımız sürüyor. İscehisar lı vatandaşlarımızdan Bizleri ve Takımımızı yalnız bırakmamalarını En büyük dileğimizdir. İlk Maçımız Bayatspor ile deplasmanda olup evimizdeki maçta bütün vatandaşlarımızı İscehisarspor`u desteklemek için stadyumumuza bekliyoru.Yeni Sezon Hayırlı uğurlu olsun."dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —