Tarih: 27.02.2018 18:20

Yüksel Varlı okul yönetimi veli ziyaretlerinde

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Yüksel Varlı İlköğretim Okulu yöneticileri ve öğretmenleri, A Ekip veli ziyareti kapsamında çok sayıda velinin misafirleri olmaya devam ediyor.

 

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Okul müdürü Eyüp Demir;

 

? Bizler okul yöneticileri ve sınıf öğretmenleri olarak, belli bir plan ve program çerçevesinde,düzenli olarak öğrencilerimizin velilerini ziyaret ediyoruz. Burada amaç öğrencilerimizin ve velilerimizin bizlere olan yakınlığını artırmak, aynı zamanda da, öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve veliler arasındaki iletişimi ve bağı güçlü tutmaktır. O nedenle bu uygulama inşallah düzenli bir şekilde devam edecek.

 

Yine burada, öğrencilerimizin okul içerisinde sergiledikleri özgüven, tavır davranış biçimlerini az çok bizler biliyoruz ama asıl mesele burada öğrencilerimiz ve velilerimizin birbirine karşı olan davranış, yaklaşım ve istişaresidir. O nedenle yapılan bu ziyaretlerin bizler faydalı olacağına inanıyor ve bu anlamda öğrencilerimizin kendine olan öz güvenini dahada artırma anlamında etkili olacağı kanatindeyiz.? İfadelerine yer verdi.

 

Yapılan ziyarete Müdür Eyüp Demir?in yanı sıra, Yüksel Varlı İlköğretim okulu 2 ?C sınıf öğretmeni Cemil Öztürk, Öğretmen Kevser Mercan ve veliler katıldı. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —