Fakir Yılmaz

Tarih: 02.06.2023 17:02

ASIL KURBANLIKLAR!..

Facebook Twitter Linked-in

İş insanı, hemşerim Mevlut Bozkurt dostumun fiyatlarından bahsettiği kurbanlıkları almak için 6'lı masa değil, 7'li hatta 17'li masanın bile bir kurban alamayacağı anlaşılıyordu.


Zira bir kurbanın en küçüğünün hatta keçi fiyatlarının bile seçim öncesi uzaya astronotlar göndereceğini beyan eden Erdoğan'ın astronotlarından önce, Karadeniz’in değil enflasyonun gazıyla uzaya çoktan  uçmuşlardı..


Asıl bayram edeceklerin en küçüğünün 8 ila 15 bin, en büyüğünün 170 ila 200 bin TL arasında satışa sunulduğunu öğrendiğim kurbanlıklar olduğunu da anlıyordum. Çünkü fahiş fiyat nedeniyle bu sene  kesilemeyecek gibi görünüyor...


Ve asıl kurbanlıkların Vatan-Millet, Sakarya ve Sela edebiyatıyla sandık başına giden biz seçmenler, vatandaşlar olduğu bir gerçek. Çünkü günlük 500 TL'nin kağıt olduğu Yeşil Dolar ve Mavi Euro'nun her geçen gün rekor üzerine rekor kırdığı ülkede dini vecibeleri yerine getirmek de bir hayli zor ve bir o kadar da sıkıntılı. 


Şimdiden etsiz bir bayramı kutlayacağımız anlaşılan bayram öncesi duam odur ki; 21 yıldır iktidarda olan ve cumhurbaşkanlığı forsu, bakanlık ve makam imkanlarıyla ve en önemlisi onca yenilgiye rağmen istifayı düşünmeyen, iktidara çalışması için dizayn edildiği konuşulan muhalefetin katkılarıyla 5 yıl daha yetki alan mevcut iktidarın da, kurban kestiği ve enflasyona kurban olmayacağı bir bayram dilerim.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —