Gönül Telinden Nağmeler

Halit Kara profil fotoğrafı
2026-03-06 13:36:10 Yayınlanma

İran ve Arap âlemi birbirine düşman,(Şia-sünni) İran ve Türk dünyası arası nahoş,(Pers-Türk) İran Batı dünyası arası bozuk,(İslam-küfür) İran ve Azerbaycan birbirinden hoşlanmıyor,(şia-şia)

İran ve Türkiye dost mu, düşman mı? belli değil,(coğrafik rekabet) Oysa hepimiz(küffar hariç)Kelime-i tevhid sancağı altındaysak, Kur'an-ı Kerim ve rasullallah'in(SAV)rehberliğinde,hepimiz ehli sünnetiz ve hepimiz ehl-i beyt muhabbetinde bir olmalıyız.

Ne biz yezit ve zalimlerin yanındayız,ne de onların cinayetlerine ortağız ve ne de tarafındayız. Allah'ın Resulüne sevgimiz ve muhabbetimiz neyse,onun ehl-i beytini de o derece,seviyor ve onların yolundayız ve tarafındayız. Dünya'nın hiç bir yerinde savaş istemiyoruz,ama savaştan da kaçacak değiliz,hele ki kuduruk, sapık, mütecaviz,zalimlerin oraya buraya höykürdügü bir durumda,korkan, kaçan ve geri duran namerttir,namertoğlu namerttir.

Müslüman Türk olarak, hakkın ve mazlumun yanında,zalim ve kâfirlerin karşındayız, biiznillah.

AHISKARA

Yorumlar
En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
3P4KN
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yazarlarımız ve Son Makaleleri