Gözden kaçırmayın

Bolvadin'e 1000 kişilik spor salonuBolvadin'e 1000 kişilik spor salonu

Rams Park'ta oynanan mücadeleyi sarı kırmızılı takım 3-0 kazandı ve bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

 Galatasaray'a şampiyonluğu getiren golleri 26. dakikada Victor Osimhen, 29. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 89. dakikada penaltıdan kaleci Fernando Muslera kaydetti.

 Bu sonuçla Galatasaray puanını 89'a yükseltti ve bu sezon şampiyonluğu garantiledi. Bellona Kayserispor 44 puanda kaldı.

 Ligin bir sonraki haftasında şampiyon Galatasaray deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Bellona Kayserispor sahasında Sipay Bodrum FK'yı konuk edecek. Yaşanan bu sonuçların ardından çok sayıda ilde şimdiden şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Afyonkarahisar’da da binlerce Galatasaraylı sokakları adeta tribüne döndürdü.

Afyonkarahisar Zafer meydanını dolduran genç, yaşlı, kadın, erkek ve çocuk taraftarlar meşaleler yakarak, havai fişekler atarak, konfetiler patlatarak, Galatasaray’ın garantilediği şampiyonluğu kutladı. Kaynak Afyon Time