Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa’da Bahçelievler Camii’nin temeli dualarla atıldıSinanpaşa’da Bahçelievler Camii’nin temeli dualarla atıldı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar gittiği Menderes İlkokulunda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Belediyenin Eğitim yardımlarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Saffet Acar, Menderes İlkokulu’na bir adet Bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye etti.
 
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Menderes İlk okuluna Bilgisayar hediye etti
Öğrencilerin Belediye Başkanına özel bir ilgi gösterdiği hediye töreninde konuşan Okul Müdürü Erkan Özcan, Menderes İlkokulunun Eğitim-Öğretime başlayalı dört yıl olduğunu, okulun en kaliteli okullar arasında birinci seçildiğini ve Dinar Belediyesinin okullarına vermiş olduğu büyük katkılardan dolayı Başkan Acar’a teşekkür ettiklerini söyledi.
 
Belediye Başkanı Saffet Acar ise öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, “Sevgili öğrenciler sizlerden çok şey bekliyoruz. Ben sizlere inanıyorum ki ileride çok büyük adamlar olacaksınız. Menderes İlkokulu Dinar’da en iyi okullarımızdan bir tanesi. Öğretmenleriniz sizleri yetiştirmek için uğraşıyorlar. Sizleri en iyi bireyler olarak yetiştirmek bizlerin de görevidir. Ben sizlere derslerinizde başarılar diliyorum” dedi.
 
Ana Sınıfına Ziyaret
 
Belediye Başkanı Acar bilgisayar ve projeksiyon cihazının teslim edilmesinin ardından Menderes İlkokulu Ana Sınıfı öğrenci ve öğretmenlerini sınıflarda ziyaret etti. Öğrencilerle iç içe olan Başkan Acar, eğitimin ana sınıfından başladığını, bu yaştaki çocuklara ayrı bir ilgi gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Daha sonra ana sınıfı öğrencileri Başkan Acar’a kendi el işleri olan özel bir çiçek buketi hediye etti. 
 
Eğitim Yardımları Devam Edecek
 
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye olarak eğitim yardımlarının devam edeceğini ve geleceğimizin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetiştirmek için çok büyük bir çaba sarf edeceklerini kaydederek şöyle konuştu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi geleceğimizin teminatı gençlerimiz, öğrencilerimizdir. Bu gençlerimize hep birlikte sahip çıkarak onların en iyi eğitimi-öğretimi almalarını sağlamalıyız. Çocuklarımızı eğitmek boynumuzun borcudur” dedi.